Vecka 8 har varit sportlov, och skärmtiden blir då mer begränsad eftersom jag är ute och sportar hela dagarna. Å tar man upp mobilen, så försvinner batteriprocenten fortare än man hinner läsa på skärmen ändå. Men jag har handlat lite på IG.com under veckan, men då mer planerande och avvaktande. I princip har jag lagt lite ordrar på morgonen och sedan låtit dom sköta sig själv under dagen.

Resultatet är 15 vinsttrades, och 3 med förlust. Det är bättre statistik än när jag är aktiv, så jag ska försöka hålla mig mer passiv än vad jag gjort hittills.

Nu är det ny jobbvecka och jag ska inleda den med att leta upp min chef för att säga upp mig. Saker och ting har inte blivit som jag hade tänkt mig, så nu byter jag jobb till våren. Det blir inga drastiska förändringar vare sig i lön eller arbetsuppgifter, men en stor bonus blir att jag får promenadavstånd till jobbet. Det sparar ordentligt med tid och till viss del transportkostnader också. Som det är nu har jag cyklat största delen av året, men på vintern har det blivit lite buss och bil både av bekvämlighetsskäl, men även för att hinna hem till hunden på lunchen.

Jag skulle gärna trada på heltid, men än så länge är jag inte redo vare sig prestationsmässigt eller ekonomiskt. Med minikontrakt på IG är det mer som ett kul nöje, lite som nätpoker eller sportbetting.