Tidigt i morse gjorde jag en koll på ekonomin eftersom det är löneutbetalning. Noterade att lönen hade kommit in och att månadens överföringar till Avanza och Nordnet redan var gjorda. Så jag gjorde klart månadspysslet på banken och loggade ut. Jag kan så här i lunchtid konstatera att det var lyckosamt eftersom storbanken nu har det stökigt med tekniska problem och att det mesta verkar vara nere.

När jag tidigare gjort månadsinköp så har jag alltid haft känslan av att det gäller att handla så fort som möjligt och att allt jag vill köpa kommer att stiga omedelbart om jag inte slår till. Det stämmer sällan… Eftersom insättningarna denna månad är lite tidigare än vanligt provar jag en annan approach, nämligen att ta en rövare och lägga ett antal ordrar på låga köpkurser som är giltiga fram till efter årsskiftet. Går det så går det annars tar vi det som det kommer då, för nu ska det firas jul!

20151223_ordrar