Ibland känns det som att man får ett infall att fånga ett speciellt tillfälle, och idag var det ett sådant. För någon vecka sedan fyllde jag på i Tobii, och jag önskade då att jag hade lite mer likvida medel att handla för.

20151221_Tobii

Nu var det nog bra det, för min spekulation stämde inte och det verkade även som om stora delar av marknaden blev besvikna eftersom kursen gått ned sedan toppen i November. Jag kan inte se att det skett några större förändringar i Tobiis förutsättningar, utan jag tror mer att kursfallet är ett resultat av grusade förhoppningar och att den snart gör ett omtag.

Om en kurs på låga 70 SEK kändes attraktiv, så lockar givetvis 66 SEK än mer, så min planerade vinsthemtagning i Inwido tidigarelades och med 9% vinst är jag i dessa dagar nöjd med det och fyllde på i Tobii istället.

Nu får det bli jul och jag ser fram emot barnens reaktioner på de julklappar som jag förberett.

God Jul!